Tatuointisalva 30ml

15,00

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): tatsa Osastot: ,

Kuvaus

Tatuointisalva 30ml

Sysimaan Tatuointisalva on suomalainen 100 % luonnontuote.

Se on kehitetty erityisesti nopeuttamaan arpikudoksen paranemista, hillitsemään kutinaa, vähentämään tulehdusriskiä ja auttamaan väriä pysymään paremmin iholla.

Sysimaan Tatuointisalva valmistetaan puhtaista luonnontuotteista ilman keinotekoisia lisäaineita ja se on vaihtoehto synteettisiä aineita sisältäville tuotteille. Ei sisällä vaseliinia, eläinrasvoja, keinotekoisia väri- /tuoksuaineita, alkoholia, parabeeneja tai muita synteettisiä säilöntäaineita. Tatuointisalvassa oleva tuoksu syntyy rosmariinin, laventelin ja teepuun eteeristen öljyjen seoksesta. 

 

Käyttöohjeet:

Levitä salvaa tarvittaessa ohut kerros uuden tatuoinnin päälle puhtailla käsillä. Älä anna tatuoinnin kuivua paranemisvaiheessa.

Infektioriskin vuoksi vain henkilökohtaiseen käyttöön. Säilytä tuote kansi suljettuna viileässä/huoneenlämmössä valolta suojattuna.

 

Ainesosat/Ingredienser:

Olea europaea (oliiviöljy, luomu), Cera flava (mehiläisvaha, luomu), Plantago major (piharatamon lehti)*, Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka)*, Filipendula ulmaria (mesiangervon kukka)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka)*, Calendula officinalis (Kehäkukka)*, Stellaria media (pihatähtimö)*, Lavandula angustifolia (laventeli)**, Rosmarinus officinalis (rosmariini)**, Melaleuca alternifolia (Tea tree)**, Tocopherol (E- vitamiini öljy),  Rosmarinus officinalis Leaf Extract (Rosmariinin lehtiuute), Helianthus annuus Seed Oil (auringonkukkaöljy)

 linalool***, geraniol***, limonene***

*öljyuutos, **eteerinen öljy, ***esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä

 

Tatuointisalvan kaikki raaka -aineet on valittu huolella niiden parantavien, suojelevien ja rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi:

oliiviöljy luomu

mehiläisvaha 

piharatamo (antibioottinen, ihoa rauhoittava, pehmentää arpikudosta, helpottaa kutinaa, nopeuttaa haavojen paranemista)

kehäkukka (nopeuttaa haavojen paranemista, hoitaa ihon kutinaa, ehkäisee tulehduksia ja edistää ihon pintakudoksen paranemista)

mäkikuisma (bakteereja tuhoava ja arpeutumista edistävä vaikutus)

mesiangervo (lievittää kipuja, särkyjä ja tulehduksia)

puna-apila (haavojen hoitoon, pehmentää ihoa)

pihatähtimö (haavojen ja ihottumien hoitoon, vähentää kutinaa, ihoärsytyksiin)

E-vitamiini (erittäin tehokas antioksidantti, parantaa ihon rakennetta ja kosteuspitoisuutta, auttaa  arpien ja tulehdusten paranemista)

rosmariini extract (tehokas antioksidantti)

tea tree eteerinen öljy (antiseptinen, ihotulehduksiin)

rosmariini eteerinen öljy (hoitaa kipuja, antiseptinen)

laventeli eteerinen öljy (nopeuttaa ihon uusiutumista, hoitaa haavoja, rauhoittava)

Valmistettu Suomessa, suomalaisista kasveista.

Valmistaja Sysimaa osk

Tatuointisalva 30ml
Siirry sivun alkuun