Työpajat lauantaina ja sunnuntaina. Alta löytyy tarkemmat kuvaukset jokaisesta luennosta.

Työpajat lauantaina 9.10.2021

13.30-14.30 Itämerensuomalainen seremonia

14.45-15.45 Oma sielunkuva- maalaus työpaja

16.00-17.00 Pakanamaskeeraukset

17.00-19.00 Iltabileiden maskeerauspiste

Työpajat sunnuntaina 10.10.2021

12.30-13.30 Pakanaleimasimen kaiverrus

13.45-14.45 Oman elämänsä Narri, eli miten hyödyntää tarot-kortteja loitsutyössä ja muutoksen työkaluina.

15.00-16.00 Unleash The Sorcerer Workshop, vapauta sisäinen viettelijättäresi

16.15-17.15 Loitsukäärön valmistus ja  kurkistus riimukirjoitukseen viikinkien, kääpiöiden ja haltioiden tapaan

Työpajat lauantaina

13.30-14.30

Itämerensuomalainen seremonia

Seremoniassa luomme yhteyttä itämerensuomalaisen muinaisuskon jumaluuksiin, haltijoihin ja luontoviisauteen sekä vahvistamme omaa sisäistä luontoamme meditatiivisen työskentelyn, äänimaiseman, liikkeen, tanssin ja rummutuksen avulla. Työpajaan mahtuu enintään 20 henkilöä.

Työpajan vetävät Merel Ahtinen ja Katariina Krabbe. 

Merel on folkloristi, suomalaisen luontoviisauden opettaja ja ympäristötoiminnan ohjaaja. Katariina on folkloristi, itkuvirsiohjaaja sekä Lehto ry:n puheenjohtaja ja Magiaa ja maadoittumista -blogin kirjoittaja. 

14.45-15.45

Oma sielunkuva- maalaus työpaja

Olen Marjo, PuraVidaWellnessin perustaja Helsingistä. Ohjaan taide- ja väriterapia, tanssi ja joogatuntien lisäksi kehollisia, meditatiivisia ja henkisiä työpajoja eri ikäisille ihmisille. Olen intuitiivinen shamaani, parantaja, noita ja näkijä. Tule vapauttamaan luovuutesi sielunkuva-maalaus työpajassani Pakanallisilla syysmessuilla!

Saat oman uniikin taulusi mukaan työpajan päätteksi. Tapaat minut messuilla myös omalla pisteelläni; missä teen- pop-up energiahoitoja/puhdistuksia ja korttitulkintoja sekä myyn voimakiviä ja kristalleita, sekä loitsupulloja ja taulujani. 

Työpajassani ohjaan Sinua kanavoimaan sisäistä maailmaasi tauluun. Antaudu luovuudelle, väriterapialle, intuitiollesi, unelmillesi ja sielusi soinnille tämän antoisan ja inspiroivan työpajan avulla. Maalatessasi omaa sielunkuvaasi taustalla soi rentouttava, meditatiivinen musiikki. Osallistujia mahtuu max. 20 henkilöä. Lämpimästi tervetuloa mukaan voimaantumaan värien ja luovuuden parissa! 

Materiaalimaksu: 25 e, käteisellä tasarahalla tai Mobilepaylla

16.00-17.00

Pakanamaskeeraukset

Tule oppimaan maskeerauksen perusteet ja tekemään samalla itsellesi näyttävät maskeeraukset shamaani- tai viikinkihengessä iltabileitä varten! Työpajassa käydään läpi välineet ja työtavat alustuksesta maskeerauksen viimeistelyyn ja lopuksi tehdään käytössä olevilla välineillä upeat maskeeraukset omille tai kaverin kasvoille! 

Hinta: 10€. Korttimaksu tai tasaraha käteisellä.

Työpajan vetää Ulottuvuusmatkojen Mira ja Jutta

17.00-19.00

Iltabileiden maskeerauspiste

Ulottuvuusmatkojen Mira ja Jutta tekevät upeita maskeerauksia ja pienempiä symboleja iholle biletunnelman takaamiseksi! Pienemmät symbolit kestävät iholla pari päivää ja ne tehdään siveltimillä ja maskeerauskäyttöön tarkoitetulla musteella. Näyttävämmät koko kasvojen maskeeraukset tehdään vesiliukoisilla kasvomaaleilla. Koronaturvallisuudesta pidetään huolta desinfioimalla välineet maskeerausten välillä.  

Hinta: Pieni riimutatuointi 7€, kasvomaalaus 13€. Korttimaksu tai tasaraha käteisellä.

Työpajat sunnuntaina

12.30-13.30

Pakanaleimasimen kaiverrus

Työpajassa kaiverretaan kuvio linolevyyn ja valmistetaan siitä leimasin, jolla voi valmistaa itse maalien avulla printtejä esimerkiksi paperille ja pahville. Kuvioina toimivat noitarumpukuviot tai riimut. Jos linolevytyöskentely on sinulle tuttua, voit suunnitella myös oman yksinkertaisen kuvion. 

Hinta: 8€. Korttimaksu tai tasaraha käteisellä. 

Hinta sisältää materiaalit, työvälineet ja ohjauksen. 

Työpajan vetää Ulottuvuusmatkojen Mira ja Jutta

13.45-14.45

Oman elämänsä Narri, eli miten hyödyntää tarot-kortteja loitsutyössä ja muutoksen työkaluina.

Kaipaatko elämääsi jotain uutta (Narri)? Toimintaa (sauvojen 8)? Romantiikkaa (maljojen 2)? Vai enemmän järjestystä ja järkeä (Hallitsija, miekkojen Kuningas)? Tarotin symbolikieli taipuu moneen, ja tämän työpajan tarkoituksena on pureutua erilaisiin keinoihin, joilla tarotin symboliikkaa voi käyttää ankkurina niin maagisissa kuin maallisissakin muutosprojekteissa. Kuinka valitaan kortti, joka edustaa haluttua muutosta, kuinka kortin elementtejä voi tuoda osaksi jokapäiväistä elämää niin maallisin kuin maagisinkin keinoin, ja kuinka rakennetaan fokusalttari kortin teemojen ympärille? Tule keskustelulliseen ideatyöpajaan ja ota selvää! 

Huom: työpaja soveltuu parhaiten henkilöille, joilla on jo jonkin verran kokemusta tarotin kanssa työskentelystä! En opeta korttien perusmerkityksiä, emmekä puhu ennustamisesta. Jos sinulla on omat kortit, kannattaa ottaa ne mukaan (otan muutaman erilaisen pakan varmuuden vuoksi).

Työpajan vetää Laeticia

15.00-16.00

Kuuninjatar – Unleash The Sorcerer Workshop, vapauta sisäinen viettelijättäresi

Vapauta sisäinen viettelijättäresi: Tässä workshopissa harjoitellaan vetovoimaa lisäävää viettelevää ja seksikästä liikekieltä ja lopuksi yhdistämme liikkeet lumoavaksi koreografiaksi. Workshopissa ammennetaan feminiiniä, eli puoleensa vetävää seksikkyysenergiaa jota on meissä kaikissa sukupuolesta riippumatta. Workshop sopii ensikertalaisille, osallistuminen ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta ja osallistua voi kaikenlaisissa vaatteissa, joissa pystyy liikuttamaan kehoa.

Kuuninjatar on eroottinen tanssija sekä vetovoimavalmentaja, joka opettaa feminiinienergian ja seksikkyysvoiman valjastamista eroottista tanssia ja mielen voimaa yhdistellen. Hän näkee jokaisessa ihmisessä potentiaalisen upeuden ja vetovoiman ja hänen unelmansa on nähdä jokainen ihminen nousemassa tähän häikäisevään voimaansa. Kuuninjattaren mottokin sen kertoo: Noita on nainen omassa voimassaan – seksikäs, luova ja iloinen.

www.kuuninjatar.com
https://www.facebook.com/kuuninjatar.q
www.instagram.com/kuuninjatar.q

16.15-17.15

Loitsukäärön valmistus ja  kurkistus riimukirjoitukseen viikinkien, kääpiöiden ja haltioiden tapaan

Työpajassa tutustutaan haltioiden, kääpiöiden sekä viikinkien Futhark-riimuihin ja niiden avulla kirjoittamiseen. Lisäksi valmistetaan oma loitsukäärö, johon voi kirjoittaa oman loitsun tai viestin valitsemallaan riimukirjoituksella. 

Hinta: 8€. Korttimaksu tai tasaraha käteisellä. 

Hinta sisältää materiaalit, työvälineet ja ohjauksen. 

Työpajan vetää Ulottuvuusmatkojen Mira ja Jutta

Siirry sivun alkuun