K18 Mustan magian ilta

Pakanallisuutta ja seksuaalisuutta tihkuva K18 Mustan magian ilta. 

Hotelli Rantapuisto, Kellariravintola.

Lauantaina 9.10.2021

Musiikkia, esityksiä, kuvauspisteitä, baaritiski auki koko tapahtuman ajan.

Rajattu määrä kävijöitä. Sisäänpääsymaksu.

Sisältää sarkasmia ja huumoria.

Ohjelmassa:

Kuuninjatar – tankotanssi

Mustan magian illassa nähdään tyrmäävän kuuma tankotanssiesitys, jossa Kuuninjatar ilmentää dark feminine arkkityyppiä. Dark Feminine lumoaa ja viettelee sekä nauttii näiden tekemisestä. Hän saa kaiken mitä ikinä haluaa silkalla vetovoimallaan. Kuuninjattaren tankotanssishow yhdistää strip plasticin ja tankoakrobatian elementtejä. Tämä show saa elinvoimasi heräämään!

Maria Morte – Dark Fusion Belly Dance

Maria Morte on Helsingissä toimiva vatsatanssija ja -tanssinopettaja. Goottiestetiikasta, metallimusiikista ja kauhuelokuvista inspiraatiota ammentava Maria esiintyy messuilla tumman elegantilla vatsatanssisoololla. Maria on yksi helsinkiläisen tanssistudio TribalTanssiKeskuksen opettajista.

Anni Dohlen – Metal Fusion Bellydance

Anni Dohlen on helsinkiläinen tanssija ja sertifioitu Integrated Dance -tanssinohjaaja, jota kiehtoo tanssin tumma puoli. Erityisenä mielenkiinnon kohteena on tanssi metallimusiikkiin ja mystiset synkät teemat, joissa on mukana ripaus fantasiaa. Esityksissään hän yhdistää käärmemäistä, tarkkaa keskivartalon hallintaa vaativaa  fuusiovatsatanssin liikekieltä dynaamisiin suuriin liikkeisiin tavoittaakseen metallimusiikin voiman. Pakanallisilla syysmessuilla hän esittää tunnelmallisen fuusiovatsatanssisoolon post-metal yhtyeen Alcestin kappaleeseen.

Oman toiminimensä puitteissa Anni opettaa tribal fusion -vatsatanssia synkällä pakanateemalla ja metallimusiikkiin Dark & Metal Fusion -tanssitunneilla. Messuilla voit tulla kysäisemään tunneista Anni Dohlen Art myyjäpaikalla (jaettu TribalTanssiKeskuksen kanssa), jossa Anni on myymässä myös kuvataiteen ja käsityön tuotteitaan.

Valhallatar – burleskiesiintyjä

”Varjopuolten luota

Syvyyksistä nousen

Itseni ilmentäen

tulesta ja tuhkasta syntyen

enkä epäröi lunastaa sitä

mikä minun on”

Olen vantaalainen tanssija,malli ja burleskiesiintyjä. Inspiroidun tummasta, metallisesta musiikista ja kehollisuudesta. Kehon tunnelmaa kuunnellen ja aistien, annan sen kertoa liikkeen suuntaan ja rytmiä. Kotini olen löytänyt burleskin, tribal fusionin ja tankotanssin maailmoista.

Naisellisuus, maskuliinisuus ja seksuaalisuus, tahdon tuoda esiin itsestäni eri puolet, eri tasoilla. En ole vain jotain tiettyä, olen kaikkea sitä, mitä tahdon ja haluan. Seksuaalisuuden voima väreilee läpi kehon ja mielen, annan sen vapaasti virrata minussa ja burleskin kautta saan tarinani näkyviksi. Pakanallisille syysmessuille tuon burleskiesitykseni, joka ylistää sisäistä, monimuotoista seksuaalista voimaa ja hekumaa.

Rituaali: Hekuman nostatus

Chrysaliksen Temppeli johdattaa meidät intohimoiseen rituaalitanssiin, joka tuskin jättää ketään kylmäksi. Tanssin aikana osallistujat saavat nimittäin vaate kerrallaan riisuutua, omaa jumalaisuuttaan palvoen. Riisuminen tapahtuu kunkin osallistujan omien rajojen mukaan. Jollekulle riittää huivin riisuminen, toinen riisuu alusvaatteisilleen, kolmas riisuu kaiken. Tilaisuus on rakennettu siten, että osallistujat saavat ensin rauhassa tunnustella omia rajojaan ja lämmitellä tanssin lomassa – ennen kuin lopulta yllytään villiin alastontanssiin. Rituaalissa ei tule koskea keneenkään luvatta tai häiriköidä ketään. Tarkoitus on yksinkertaisesti villiintyä hurmoksessa tanssivaksi, enemmän tai vähemmän alastomaksi pakanoiden, noitien ja cybermaagikkojen laumaksi! Rituaalin ymmärtämistä voi auttaa osallistuminen lauantain kaleidoskooppiluentoon.

Kallomäki

Kallomäki on 2018 perustettu, pakanallista folk/rockia soittava kokoonpano Riihimäeltä. Heidän musiikkinsa perustuu bändin perustajan, Tero Kalliomäen kirjoittamaan myyttiin Roka Ukrista, muinaisesta pakanalahkon johtajasta. Yhtyeen kappaleisiin antaa uniikin soundinsa Teron itserakentama sähköjouhikko ja keikoilla on luvassa näyttävä performanssi, kun Kallomäki tempaa yleisön mukaansa rituaalien ja loitsujen maailmaan.
Yhtye on kiertänyt niin Suomessa kuin ulkomaillakin esittämässä rituaalejaan.
Keikan yhteydessä on mahdollisuus ostaa bändin levyjä ja paitoja.

Veri jonka nielet -musiikkivideo:
https://youtu.be/9miGj9wQkLE

Tuulet oottakaa -musiikkivideo:
https://youtu.be/3z8c9EPM8aE

Kalmankehto -musiikkivideo:
https://youtu.be/MBXUdiXhTCE

Kallomäki Facebook:
https://www.facebook.com/kalliomaeki

Kallomäki Instagram:
https://instagram.com/kallomaki

Mr.Jason & Emily Joyride Blood Ritual

Siirry sivun alkuun