Pakanalliset syysmessut 31.10 - 1.11.2020

Messujen pääteema:

Pakanalliset syysmessut – Pohjolan kansanperinnettä ja mytologiaa

Messujen teema 2020

 

 

Paikka: Agroksenmäen holvikellari, Vanha talvitie 14, 00580 Helsinki

Aukioloaika

Liput

Ilmainen sisäänpääsy alle 16 vuotiaille.

Avustajat pääsevät sisään ilmaiseksi.

 

Saapumisohjeet:

Holvikellari sijaitsee Helsingissä, Hermannin kaupunginosassa. Tapahtumapaikan osoite on Vanha talvitie 14, 00580 Helsinki. Holvikellarille kuljetaan Helsingin Tukkutorin alueen porttien kautta. 

Helsingin Tukkutorin vierestä löytyvät Helsingin sisäisen liikenteen bussien 56 ja 68 pysäkit. Tukkutorin vierelle kulkee myös seutubussi 505. Metroasemista lähin on Kalasatama, josta kävelee Agroksenmäen holvikellarille reilussa 5 minuutissa. Lisäksi Kalasataman metroaseman lähellä sijaitseville bussipysäkeille pysähtyvät lukuisat Itäväylää pitkin kulkevat ilta- ja yöbussit.

Parkkipaikat:

Holvikellarin pihalla on rajallinen määrä parkkipaikkoja, jotka on varattu näytteilleasettajille. Lähimmät parkkipaikat löytyvät Vanhan Talvitien varrelta. 

Esteetön liikkuminen:

Juhlasalin varsinaisessa etuovessa on vain matala kynnys (3 cm). Juhlasaliin laskeutuvien portaiden yhteyteen on asennettu luiska, joka helpottaa pyörätuolin tai rattaiden kanssa liikkumista. Lisäksi juhlatilassa on yksi tilavampi nk. inva-wc, josta löytyy myös lastenhoitopöytä.

Ruokailu:

Messuilta löytyy kahvila, josta saa pientä purtavaa, kahvia, teetä ja virvokkeita. Messuilta löytyy myös anniskelualue, josta saa pienpanimon oluita.

Siirry sivun alkuun