Pakanalliset syysmessut

Pakanalliset syysmessut 13.10.2019 Agroksenmäen holvikellarissa Helsingissä

Messujen teema 2019 Suomalainen metsän väki

Pakanallisilta syysmessuilta on mahdollista saada tietoa kansanperinteistä, luonnonuskonnoista, pakanallisuuden suuntauksista ja siitä, miten ne tulevat esille nykypäivänä. 

Messujen teemana on tänä vuonna suomalainen metsän väki. Tuomme osan suomalaista metsää messujen sisälle. Voit nähdä messuilla Näkin, joka odottelee kävijää pienen metsälammen rannalla. Voit tulla lahjoittamaan tai hakemaan rituaalivälineitä, maagisia esineitä, koruja, yrttejä, taidetta ja muuta mielenkiintoista tavaraa messujen uhripuun alta. Lumotun metsän tunnelman voi kokea Näkymättömän Akatemian pystyttämässä metsänväen talossa. Messuilla voi ravita itseään ja kostuttaa kurkkuaan samalla kun nauttii mielenkiintoisista luennoista.

Ukon pakka on Kalevalaisesta mystiikasta ja suomalaisesta kansanperinteestä inspiraation saanut tarot korttipakka. Messuilla on näyttely pakan tekijä Susanna Salon maalaamista Ukon Pakka korttien alkuperäismaalauksista

Upeiden näytteilleasettajien lisäksi tapahtumassa on erilaisia informatiivisia luentoja, mielenkiintoisia työpajoja sekä mahdollisuus pakana-aiheiseen walk-in tatuointiin.

Pakanalliset syysmessut tuovat keskellemme suomalaista mytologiaa, wanhan kansan tapoja, haltiaväkeä, tabuja aiheita pakanallisista uskonnoista, iloisia kohtaamisia ja erikoisia löytöjä. 

Katso tarkempaa tietoa messuista, kuten aukioloajat, paikka ja lippujen hinnat TÄÄLTÄ.

Messujen ohjelman pääset katsomaan TÄÄLTÄ.

Siirry sivun alkuun